Maintains Industrial Presence and Progress

Corporate Finance

Vi är ett analysdrivet Corporate Finance bolag som erbjuder oberoende rådgivning till ledning, styrelser och ägare i mindre samt medelstora företag. Vårt mål är att genomföra kvalitativa transaktioner vilket medför att vi är selektiva i  de val av uppdrag som vi åtar oss att genomföra.

Mer om oss

Filosofi

Vår filosofi bygger på att alltid bibehålla industriell närvaro samt tillväxt. Vi anpassar oss efter nuvarande och kommande ekonomiska förändringar. Detta möjliggörs genom djupgående interna makroekonomiska samt marknadsekonomiska analyser.

Fokus

Vi fokuserar i huvudsak på att rådge och hjälpa mogna stabila företag samt även nystartade innovativa företag. Vårt fokus är framförallt på finansierings-lösningar, förvärv, effektivisering samt analys av de marknader som företagen verkar i.

 

Verksamhet

Vi skapar effektiva lösningar för företag samtidigt som vi hjälper investerare att finna företag som de vill investera i. Vi verkar som en trygg brygga mellan företag som söker finansiering och investerare som söker investering samt mellan köpare och säljare av företag.

Vision

Vår vision är att utvecklas till en innovativ, smart samt effektiv kundanpassad Investment Bank som tillhandahåller skräddarsydda lösningar för företag samt förmögna privatpersoner där vår makro och marknadsexpertis nyttjas effektivt för våra kunder.

Moses Zaree

Grundare och CEO

Stockholm SE

moses.zaree@zareepartners.se

  • Twitter
  • LinkedIn

Patrik Lindström

Market and Equity Analyst

Stockholm SE

patrik.lindstrom@zareepartners.se

  • Twitter
  • LinkedIn

Pegah Zaree

Associate Analyst

London UK

pegah.zaree@zareepartners.com

  • Twitter
  • LinkedIn
 

Maintains Industrial Presence and Progress

Arbeta med oss

Är du en nyfiken och driven person som prioriterar företaget och kundernas bästa. Har du hög arbetsmoral, integritet och professionalitet och undrar om du har en plats inom Zaree & Partners.

Då är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på career@zareepartners.se

 

2019 Copyright © Zaree. All right reserved